loading.gif
mobile-banner-bg

“CHP Siyasetinde Millete Hizmetten Eser Yok”

...
21 Ekim 2022 - Cuma

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Belediye Başkanlarımız Avcılar’da ziyaretlerde bulundu. Avcılar programı kapsamında Avcılar Kültür ve Sanat Vakfı’nda açıklama yapan İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, “Hizmet

İl Başkanlığımızın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” kampanyası kapsamında Belediye Başkanlarımızın ilçe ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanlarımızın bu haftaki durağı Avcılar oldu. Avcılar programı kapsamında İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Avcılar Kültür ve Sanat Vakfı’nda açıklama yaptı.

“HİZMET, YÖNETTİĞİNİZ ŞEHRE AŞIK OLMAKLA BAŞLAR”

Toplantıda konuşan İl Başkanımız Kabaktepe Hizmet ve eser üretmek kapasite, ondan önce de yönettiğiniz şehre aşık olmanızı ister. Devamla üretebilme becerisi ve kapasitesi, ürettiklerinizi yapabilme iradesi, bu iradenin gereği olarak da dirayetle onu yerine getirmenizi ister. CHP, Türkiye'de ne yerel yönetimlerde ne merkezi hükümette görev aldığı dönemlerde bu bahsettiğimiz süreci tam manasıyla yapamamıştır dedi.

“CHP SEÇMENİ DE PARTİSİNDEN UMUDUNU KESTİ”

İBB’ye yönetimine yönelik eleştirilerde bulunan İl Başkanımız Kabaktepe, “Maltepe'de yurt açtık' dediler. Sevindik. Halbuki 20 senedir çalışan yurdun dıştaki betonu yenilenmiş. Ortada başka bir şey yok. Altılı masa 15 günde bir toplantı yapma kararı almaktan öte bir şey yapmadı. CHP seçmeni de partisinden umudunu kesti diye konuştu. 

“YIKILAN CAMİNİN YERİNE YİNE CAMİ YAPILACAK”

2019'daki Silivri depreminde Avcılar'da minaresi yıkılan daha sonra çürük olduğu için yıktırılan Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin yeniden inşası meselesine değinen İl Başkanımız Kabaktepe, “Şunu herkes bilsin. Orada cami dışındaki hiçbir proje AK Parti'nin evet diyeceği bir proje değildir. Hiç kimse caminin yerine herhangi bir görüşle ve teklifle de meclisin önüne gelmesin” ifadelerini kullandı.

Her bir belediye başkanımız da sorumluluk bölgesindeki mahallere gitti. Avcılar’ın farklı mahallerinde vatandaşlarımızla buluşan belediye başkanlarımız hane ve iş yerlerini ziyaret etti. Gündeme dair konular hakkında hasbihal edildi. Vatandaşlarımızın dertleri dinlenip sorunlarına çözüm üretmek için notlar alındı. Belediye başkanlarımızın ilçe ziyaretleri, birbirinden farklı renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.