loading.gif
mobile-banner-bg

Çekmeköy’de İl Sosyal Politikalar Toplantısı Ve Hane Ziyaretleri Çalışması

...
14 Eylül 2022 - Çarşamba

İl Sosyal Politikalar Komisyonu toplantısı Çekmeköy ilçemizin evsahipliğinde yapıldı.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak yapılması planlanan projeler ve çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirildi.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak Çekmeköy İlçe Başkanımız Akın İlhan' a ziyarette bulundu. Misafirperverlikleri ve saha çalışması koordinesi için teşekkürlerini iletti.

VATANDAŞLARIMIZA HANE ZİYARETLERİ

İl Sosyal Politikalar Komisyonu toplantısı öncesi ve sonrası İl Sosyal Politikalar Komisyonu üyelerimiz Çekmeköy teşkilat mensuplarımızın mihmandarlığında hedef kitle seçmenlerimize ev ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Sosyal Politikalar Sahada çalışması kapsamında evde bakım yardımı alan, AK Parti Hükümetlerinin sosyal devlet anlayışı sayesinde hayata daha güvenle bakan ailelerimize yönelik ziyaretler yapıldı. Ailelerin görüş, öneri ve talepleri not alındı.

İl Başkan Yardımcımız Dr. Sevim Sayım Madak, İlçe Başkanımız Akın İlhan, İlçe Başkan Yardımcımız Hasan Kuzuoğlu ve Kadın Kolları Başkan Yardımcımız Nuray Bakır da vatandaşlarımızın hanelerine misafir oldular.