loading.gif
mobile-banner-bg

Belediye Başkanlarımız’dan Ataşehir’e Toplu Ziyaret

...
19 Ağustos 2022 - Cuma

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe öncülüğünde Belediye Başkanlarımız Ataşehir’de vatandaşlarımızla buluştu.

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” programı tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanlarımızın toplu ilçe ziyaretleri programı bu hafta Ataşehir’de gerçekleştirildi. Programa; İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız M. Ejder Batur, Ataşehir İlçe Başkanımız İsmail Erdem, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanlarımız ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İl Başkanlığının başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün’’ programları kapsamında Ataşehir’de bir araya geldi.

AK Partili 18 belediye başkanı Ataşehir’de bir araya geldi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülüğündeki programa Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de katıldı.

“AK PARTİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MİLLETİNİN YANINDA”

Programda yaptığı konuşmada 2023 seçimlerini kazanmaya yönelik inançlarının tam olduğunu vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, “Memleketimizin bugün geldiği statusu hazmedemeyip kendine uzak, yabancıya yakın olanların Türkiye’nin geleceğini kurma noktasında da herhangi bir söz söylememiş olmalarını da anlamlı buluyorum. Unutulmuşluklarını hazmedemedikleri için hakaret ederek gündeme gelmeye çalışıyorlar. Siyasetsizliklerini ağır hakaretlerle örtmeye çalışıyorlar. AK Parti her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanı’yla beraber milletinin yanında milletiyle beraber tüm kesimlerle birlikte hareket ederek İnşallah başaracak. Bugün Ataşehir’deyiz. Yine vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hem bugünümüzü hem yarınımız konuşurken hem yaptıklarımızı ve yapacaklarımızla ilgili düşüncelerimizi paylaşacağız. Mevzu ülkemizi varmak istediği noktaya hep beraber götürebilmektir. AK Partinin temel siyasette oturduğu zemin milletle birlikte hareket edebilmektir. Elitist yaklaşımla değil katılımcı demokrasi gereği yönetişimi esas alarak milletiyle konuşmak, dertleşmek ve hemhal olmaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanlarımız sorumluluğundaki mahallere gitti. Her bir Belediye Başkanımız farklı mahallelerde vatandaşlarımızla buluştu. Taleplerini dinleyip not aldı. Genç yaşlı herkesle sohbet etti. Caddede, sokakta, parkta, piknikte vatandaşlarla selamlaşıp hasbihal edildi. Ev ve işyeri ziyaretleri de yapıldı.