loading.gif
mobile-banner-bg

Belediye Başkanlarımız Kadıköy ve Adalar’daydı

...
10 Ekim 2022 - Pazartesi

İl Başkanlığımız tarafından başlatılan “Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Belediye Başkanlarımız Kadıköy ve Adalar’da ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarımızla bir araya gelip onlarla hasbihal etti.

İl Başkanlığımızın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” kampanyası kapsamında Belediye Başkanlarımızın ilçe ziyaretleri devam ediyor. Belediye Başkanlarımızın bu haftaki durağı Kadıköy ve Adalar oldu.

İlçe Başkanlıklarımızda bir araya gelen Belediye Başkanlarımıza, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız M. Ejder Batur hitap etti. Sahada yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkan Yardımcımız Batur, 2023 seçimlerinin önemine ilişkin kısa bir konuşma yaptı.

Ardından her bir belediye başkanımız sorumluluk bölgesindeki mahallere gitti. Kadıköy ve Adalar’ın farklı mahallerinde vatandaşlarımızla buluşan belediye başkanlarımız hane ve iş yerlerini ziyaret etti. Gündeme dair konular hakkında hasbihal edildi. Vatandaşlarımızın dertleri dinlenip sorunlarına çözüm üretmek için notlar alındı. Belediye başkanlarımızın ilçe ziyaretleri, birbirinden farklı renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.