loading.gif
mobile-banner-bg

“Batı Ülkeleri Cumhurbaşkanımızın İndirilmesi Rüyasını Görülüyorlar” Dedi

...
10 Mayıs 2023 - Çarşamba

İstanbul Ak Parti Milletvekili olan ve yeniden aday gösterilen Halis dalkılıç, “Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar” dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı gün kala AK Parti Milletvekili adayları vatandaşla buluşmaya devam ediyor.  İstanbul AK Parti’den 25. 26. Ve 27 Dönem Milletvekili adayı olan Halis Dalkılıç 28. Dönem Milletvekili adayı olarak yeniden vatandaşları ziyaret edip sorunlarını diliyor. Bahçelievler’de esnaf ziyaretinde bulunan Dalkılıç 14 Mayıs seçimlerinin kritik bir öneme sahip olduğunu ve batı medyasının karalama kampanyası başlattığını ifade etti. Dalkılıç Bahçelievler’de daha sonra tekstil fabrikalarını ziyaret ederek programlarına devam etti. AK Parti Milletvekili adayları gece gündüz demeden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

“Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar”

7 Mayıs günü mitingde vatandaşların işaret fişeğini yaktıklarını dile getiren AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, “ Milyonları aşan katılım ile Pazar günü vatandaşlarımız gerçek bir muhabbet gösterdiler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Tarihi bir güne şahitlik ettik. Diğer ülkelerde çıkan gazetelerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın indirilmesi gerekiyor diyorlar. Batı ülkeleri Cumhurbaşkanımızın indirilmesi rüyasını görülüyorlar. Bu seçim sadece bizim ülkemizi ilgilendirmiyor. Türkiye’ye umut bağlayan ve Türkiye’nin dostları olanların sevinçle karşılayacağı bir seçimdir. Türkiye’nin ilerlemesini engellemek isteyenler ise bu seçimde her fırsatta karşımıza çıkıyor” diye konuştu.