loading.gif
mobile-banner-bg

Avcılar, Çatalca, Esenler, Güngören, Sultanbeyli Ve Şişli İlçelerimizin Seçim İşleri Birim Toplantılarına İştirak Ettik

...
01 Ağustos 2022 - Pazartesi

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı’nın, 39 ilçemizde yapmayı planladıkları genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantılarımızın üçüncü periyodunda bu hafta Avcılar, Çatalca, Esenler, Güngören, Sultanbeyli ve Şişli ilçelerimizdeydik. Toplantıl

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı’nın, 39 ilçemizde yapmayı planladıkları genişletilmiş Seçim İşleri Başkanları toplantılarımızın üçüncü periyodunda bu hafta Avcılar, Çatalca, Esenler, Güngören, Sultanbeyli ve Şişli ilçelerimizdeydik. Toplantılarımız İl Seçim İşleri Komisyon Üyelerimiz, 3 Kademe İlçe Seçim işleri Başkanlarımız ve 3 Kademe Mahalle Seçim İşleri Başkanlarımızın katılımları ile gerçekleştirildi.

Önümüzdeki dönemlerde,  yeni sandık eğitim modellemelerinin ele alındığı ve sandık sandık analizlerin yapıldığı toplantılarda Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde devam eden projeler hakkında bilgi verilerek değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı konuşmalarında; “Biliyoruz ki AK Partide siyaset yapmak bir mesuliyetin adıdır. 2023 de tarih yazacak İstanbul teşkilatımızla önümüzdeki süreci ve bugünden yapılması gerekenleri istişare ettik ve kendilerinden istifade ederek yol haritamız birlikte oluşturmaya devam ediyoruz. Ülkemizin bugüne kadarki kazanımlarını korumak ve evlatlarımızın geleceği için 2023 zaferi boynumuzun borcudur. Çok çalışarak daha fazla kenetlenerek zafere ulaşacağız inşallah.” dedi.

Toplantıların kapanış kısmında ise Başkanımız Karslı, 3 Kademe İlçe Seçim İşleri Başkanlarına ve Mahalle Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek görüş ve önerilerini dinledi. Dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.