loading.gif
mobile-banner-bg

“AK Parti Olarak Gençlerimize Güvenimiz Tam”

...
03 Mayıs 2023 - Çarşamba

İstanbul AK Parti 1.Bölge Milletvekili Adayı Ümmü Gülşen Öztürk, Maltepe Meydan'a gelerek vatandaşlarla sohbet etti, esnafları ziyaret ederek karanfil dağıttı. Vekil adayı Gülşen ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar Gülşen’e desteklerini iletti.

İstanbul AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Ümmü Gülşen Öztürk, seçim çalışmaları kapsamında Maltepe Meydanına geldi. Öztürk, yoldan geçen vatandaşlarla sohbet etti, karanfil hediye etti. Ardından çevre esnafına da ziyarette bulunan Vekil Adayı Öztürk, talepleri dinledi. Esnaflara yönelik yürütülen ve gelecek dönemde çalışmalarına başlanacak olan faaliyetlere ilişkin bilgiler aktardı. Hem vatandaşlar hem de çevre esnafı seçimde destekçi olacaklarını belirterek hatıra fotoğrafı çekildi.

"Ben gençlerimize güveniyorum" 

Esnaf ziyareti sonrası konuşan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ümmü Gülşen Öztürk, "Ben gençlerimize güveniyorum. 15 Temmuz'da da onlar sahadaydı. Şehit olan kardeşlerimizin birçoğu genç kardeşlerimizdi. Genç kardeşlerimizin yine vatana sahip çıkacaklarına inanıyorum. Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye büyük bir teveccüh var. Ben parti kurulduğundan beri teşkilattayım. Seçmenin hiçbir zaman sandığa bu kadar sahip çıktığını görmedim. Her seçmen teşkilat gibi çalışıyor. Vatandaşlar gençlere sahip çıktıklarını söylüyor. Sosyal medyada kafalarının karıştırılmasına izin vermediklerini söylüyorlar. Elhamdülillah saha çok güzel" dedi.