loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Parti İstanbul Saha Çalışmalarında Vites Yükseltti

...
19 Şubat 2024 - Pazartesi

"Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti" hedefiyle uzun süredir saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İstanbul Teşkilatı, yeni bir kampanya başlattı. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İBB Başkan adayımız Murat Kurum ile Üsküdar Nevmekan Sahil'de düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

"Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti" hedefiyle uzun süredir saha çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İstanbul Teşkilatı, yeni bir kampanya başlattı. İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İBB Başkan adayımız Murat Kurum ile Üsküdar Nevmekan Sahil'de düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

"5 MİLYON CİVARINDAKİ HANEMİZİN KAPILARINI ÇALACAĞIZ, 'MERHABA' DİYECEĞİZ"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe İBB için başkan adayımızın açıklamasının ardından bir ayı aşkın süredir herkesle bir araya geldiklerini söyledi.

Murat Kurum'un İstanbul'un 31 Mart'tan sonra yeniden eser ve hizmet belediyeciliğine kavuşması için teşkilatlarla birlikte çok yönlü çalışma içerisinde olduğunu belirten İl Başkanımız Kabaktepe, bu kapsamda 39 ilçede 500 bin hanede 2 milyon seçmenle yüz yüze buluşacaklarını anlattı.

İl Başkanımız Kabaktepe, İstanbul sevdalarını ve aşklarını, Murat Kurum'un İstanbul'a neler katacağını, AK Parti belediyeciliğinin marka ve yerel yönetimler anlayışını tüm ilçelerde anlatacaklarının altını çizerek, "Bu çalışmamız önceki haftalarda başladı. Seçime kadar devam edecek. İstanbul'umuzda, iş yerlerimizle birlikte 7,5 milyon kapımız var. Bunlarda önceliğimiz evlerimiz, yaklaşık 5 milyon civarında. 5 milyon civarındaki hanemizin kapılarını çalacağız, 'merhaba' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Dertlerinin, sevdalarının ve aşklarının İstanbul olduğunu vurgulayan İl Başkanımız Kabaktepe, şöyle devam etti:

"Beş yılda kaybettiği eser ve hizmetsizlikten yoksun dönemi, fetret dönemi Murat Başkan'ımızla inşallah sona erecek, biz buna inanıyoruz. Bugün öznemiz ve konumuz kendi yapacağımız çalışmaları sizinle paylaşmak. Ancak bizim 4 yıllık süreç içerisinde 'algı belediyeciliği', 'guguk kuşu siyaseti', 'misafir başkan' ve benzeri tanımlamalarla İBB yönetimini, CHP'li İBB Başkanı'nın yönetim tarzını ifade etmeye çalıştığımız kavramsal çerçevenin ne kadar gerçekçi ve doğru olduğunu görüyoruz. Bugünlerde de kaygılı yönetim geldi. Seçimi kaybedeceklerine inanınca, seçimde başarısız olduklarına inanınca AK Parti'nin, Murat Kurum'un artık fark açmaya doğru gittiklerini görmeye başlayınca değişik manipülasyonlarla, algılarla, iftiralarla hatta İstanbul'u hiç düşünmeyip sanki başka şeyleri düşünen, 'aklı başka yerde, bedeni burada' şeklinde yaptığımız tanımlamayı hak eden bir yöntemle de karşı karşıyayız."

"YENİDEN ESER VE HİZMET SİYASETİNE KAVUŞACAĞIZ"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul'un kendilerinin göz bebeği olduğunun ifade ederek, "Dolayısıyla İstanbul'un misafir başkanına 31 Mart'ta istediğini yapabileceği zamanı İstanbullular tanıyacak. Yani balığa gitmek için kar yağmasını beklemesine, kayağa gitmek için yağmur ve sel olmasını beklemesine, büyükelçilerle görüşmek için İstanbul'da herhangi bir felaketin meydana gelmesine gerek yok. 31 Mart'tan sonra misafir başkana tüm İstanbullu olarak 'güle güle' deyip yeniden eser ve hizmet siyasetine kavuşacağız." şeklinde konuştu.

‘’HER GÜN VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELİYORUZ’’

Programda konuşan İBB Başkan adayımız Murat Kurum, "Yeniden İstanbul" hedefiyle yola çıktıkları günden bu yana her gün vatandaşlarla bir araya geldiklerini, İstanbulluların beklentilerini bir taraftan not edip diğer taraftan da kente dair projeleri anlattıklarını söyledi.

Kurum, "Her Adımda Yeniden İstanbul Programı" kapsamında kentin 964 mahallesinde, her sokağında, her evinde gönüllerin misafiri olacaklarını, vatandaşlarla selamlaşıp muhabbet edeceklerini dile getirerek, "Biz, milletimizin en zor anında hep yanında olduk, bundan sonra da her anında yanında olmaya devam edeceğiz. Biz, İstanbul'umuzun mahallelerinde, sokaklarında, İstanbul'un geleceği adına karış karış oraları gezmek suretiyle hizmet etmeye kararlıyız. Nerede olursa olsun, hangi kesimden olursa olsun İstanbulluları asla yalnız bırakmayacağız." diye konuştu.

Kentin her mahallesinde ve sokağında olacaklarını dile getiren Kurum, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bizim hayalimiz bu şehri, Türkiye Yüzyılı'nın parlayan şehri İstanbul haline getirmektir. Bizim hayalimiz, gençlerimize, geleceğimize, kadınlarımıza daha güvenli, huzurlu İstanbul'u inşa etmektir. Bunun için çalışacağız, hedeflerimizi anlatacağız. Onlar hangi ittifak içerisinde olursa olsun, kimlerle masaya otururlarsa otursunlar biz hep milletin masasında olacağız, milletimizle beraber yol yürüyeceğiz, milletimizle beraber el ele, gönül gönüle inşallah bu başarı hikayelerini yazmaya devam edeceğiz." Dedi.

2 MİLYON SEÇMENLE YÜZ YÜZE İLETİŞİM KURULDU

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum öncülüğünde 39 ilçede eş zamanlı olarak "Her Adımda Yeniden İstanbul" sloganıyla yürütülen kampanya kapsamında birebir hane ziyaretleri yapıldı. Sokak bazlı hane ziyaretleriyle yaklaşık 2 milyon seçmenle yüz yüze iletişim kuruldu.

ÜST DÜZEY KADROLAR SAHADA ÇALIŞTI

18 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleştiriLEN"Her Adımda Yeniden İstanbul" kampanyası kapsamında; Milletvekillerinden 3 Kademe İl Yönetim Kurulu Üyelerine, Belediye Başkan Adaylarından Meclis Üyelerine kadar pek çok AK Parti kadroları üst düzey temsille sahada çalıştı.