loading.gif
mobile-banner-bg

“20 Otobüs İçin Hizmet Töreni Yapmak Hangi Bilimin Konusudur?”

...
06 Şubat 2024 - Salı

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal sözler sarf eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'da yaptığı "Merkezi yönetim ile yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez." açıklamasına hakaretle yanıt verdi. İBB Başkanı, "Ne olacak yani; Hataylı senden korkacak, koşa koşa sana oy mu verecek! Tıbbın konusudur bu. Psikolojik olarak incelenmelidir. Bu ifadeler hafife alınacak ifadeler değildir.'' ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun bu sözlerine İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, X hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET EDEREK PRİM YAPACAĞINI SANIYOR"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, "Hiçbir zaman İstanbul’u gündemlerine almayıp, sadece siyasi kariyerlerine basamak olarak gören misafir başkan, her fırsatta Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek prim yapacağını sanıyor!" diyen Kabaktepe, "Seçim yaklaştıkça öfke kontrolü sorunu yaşayan ve agorafobiye yakalanan CHP’li İBB Başkanı, kendisi eser ve hizmet üretemediği için yapılan işleri görmezden gelmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

"20 OTOBÜS İÇİN TÖREN YAPMAK HANGİ BİLİMİN KONUSU?"

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe paylaşımını, "Soruyoruz; devasa büyüklükte bir bütçe ile 20 otobüs için hizmet töreni yapmak hangi bilimin konusudur?" diyerek noktaladı.