loading.gif
mobile-banner-bg

100 Bin Sandık Görevlisi Hedefiyle ‘Sandık Tamam’

...
15 Kasım 2021 - Pazartesi

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, 2023 seçimlerinde vazife alacak sandık görevlilerine yönelik “Sandık Tamam” projesini başlattı. Proje kapsamında 39 ilçede görev yapan 62 bin 248 sandık görevlisi ziyaret edildi. Hedeflerinin 100 bin sandık görevlisi va

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, 2023 seçimlerinde vazife alacak sandık görevlilerine yönelik “Sandık Tamam” projesini başlattı. Proje kapsamında 39 ilçede görev yapan 62 bin 248 sandık görevlisi ziyaret edildi. Hedeflerinin 100 bin sandık görevlisi vazifelendirmek olduğunu vurgulayan Kabaktepe, “Geçmiş seçimlerde görev alan sandık görevlisi kardeşlerimizle bir araya gelip istişare ettik. 100 bin sandık görevlisi hedefine ulaşarak İstanbul’da ‘Sandık Tamam’ diyeceğiz inşallah. Amacımız, milletin emaneti olan oyların hakkaniyetle yerine ulaşmasıdır.” dedi.

İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, İl Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından organize edilen programda sandık görevlileri ve teşkilat mensuplarıyla buluştu. Bayrampaşa ve Bağcılar’da gerçekleştirilen programa katılan İl Başkanımız Kabaktepe, en az 100 bin sandık görevlisiyle İstanbul’da ‘Sandık Tamam’ diyeceklerini vurguladı.

Seçim İşleri’nden sorumlu İl Başkan Yardımcımız Şengül Karslı yönetiminde, 31.124 sandıkta görev yapan 62.248 sandık görevlisi ev ve iş yerlerinde ziyaret edildi. Ziyaretlerde; Milletvekilleri, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Seçim İşleri Başkanları, ile Üç Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle sorumluları da yer aldı. 39 ilçenin tamamında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında sanık görevlilerine hem geçmişteki katkılarından dolayı teşekkür edildi hem de istişare ve bilgilendirme yapıldı.

KABAKTEPE: “SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ, SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ”

Hangi partiden olursa olsun vatandaşlarımızın her birine sevgiyle yaklaşarak seçim çalışmasını yürüteceklerini belirten Kabaktepe, “Muhalefet, gayri nizamı harp yöntemiyle demokratik usullerin ve hukukun dışına çıkarak bir seçim çalışması yapıyor. Savaşa hazırlanır gibi seçimlere hazırlanıyorlar. İlkeleri, değerleri, hukuku, demokratik teamülleri, yazılı kuralları hiçe sayan bir usulle hareket ediyor. Biz her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimize saygı duyarak, hangi partiden olursa olsun insanımızın tamamına saygı ve sevgiyle yaklaşarak yine bize çalışan bir vakarla seçim çalışmamızı yürüterek seçimi kazanacağız. Seçime kadar yapacağımız işler çok önemli ama seçim günü yapacağımız iş daha önemli. Onun için biz ‘Sandık Tamam’ diye bir proje başlattık. Sandık tamam projemizin birinci etabı olarak 62 bin 248 sandık müşahidimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Onlarla hasbihal edeceğiz, sohbet edeceğiz, dertleşeceğiz ve bir sonraki seçim için de fikir alışverişinde bulunacağız. İkinci olarak da 100 bin sandık görevlisiyle reisin karşısına çıkıp sandık tamam diyeceğiz.” dedi.

KABAKTEPE: “BİZİM DAVAMIZ DAHA ADİL BİR DÜNYA KURMAKTIR”

Şehide, emanetlerine saygısı olmayanlara hakettiği cevabın 2023’te verileceğini vurgulayan Kabaktepe, “Vatana, toprağa, şehide saygısı olmayan, memleketimizin projelerini ve işlerini manda zihniyeti gibi büyükelçilere mektup yazarak Türkiye’yi, uydu ülke haline getirmek isteyenlere hep beraber 2023’te sandıkta ‘İstanbul Tamam’ cevabı vermeye hazır mısınız? Bu bir hamaset meselesi değildir. Bu bir kuru parti sevdası değildir. Bu Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle daha adil bir dünyayı kurmanın kavgasıdır. Dünya 5’ten büyüktür anlayışının sadece ülkemizde değil dünyada yaşanabilir olmasının sevdasıdır.” ifadelerini kullandı.

KARSLI: “MİLLETİMİZİN EMANETİ OLAN OYLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Sandık görevlilerine yönelik eğitim ve çalışmaların büyük bir ihtimamla devam ettiğini söyleyen İl Başkan Yardımcımız Şengül Karslı, “Türkiye’nin istiklal yürüyüşünün 2023’te taçlanması, bugüne kadar yapılan hizmetlerin devam etmesi, ülkemizin kazanımlarının heba olmaması, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için bu zafer boynumuzun borcu. Türkiye’den başka memleketimiz, milletimizden başka sevdamız yok. Bu düşünce niyetlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023’te sandıklarda milletimizin emaneti olan oylara sahip çıkabilmek, demokrasiye ve sandık güvenliğine duyduğumuz saygının gereği olarak da yol arkadaşlarımızla 39 ilçede bilgilendirme ve istişare toplantılarını gerçekleştirdik. Bugün 34’üncüsü gerçekleştirdik. İnşallah kısa zaman içerisinde 39 ilçeyi de tamamlamış olacağız.” dedi.