loading.gif
mobile-banner-bg

1. Bölge Ve 3. Bölge İlçe Seçim İşleri Birim Başkanları Toplantıları Gerçekleştirildi

...
04 Haziran 2022 - Cumartesi

İl Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen 1. Bölge ve 3. Bölge İlçe işleri Birim Başkanları toplantıları Üsküdar ve Başakşehir ilçelerimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Seçim İşleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen 1. Bölge ve 3. Bölge İlçe işleri Birim Başkanları toplantıları Üsküdar ve Başakşehir ilçelerimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI başkanlığında gerçekleşen programımıza 1. Bölge Seçim İşleri Başkanımız Av. Aydoğan AHIAKIN, 3. Bölge Seçim İşleri Başkanımız Av. M. Talha KOR, İl Seçim İşleri Komisyon Üyemiz Av. Vuslat Şimal KAFKASOĞLU, İl Kadın Kolları 1. Bölge Sorumlusu Arzu Yavuz KAYMAZ ve İlçe Seçim İşleri Başkanlarımız katılım sağladılar.

İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI,  önümüzdeki süreçle ile ilgili genel değerlendirme ve istişarelerde bulundu. Ayrıca İl Seçim işleri başkanlığı tarafından hazırlanan 2022 yılı Eylem ve çalışma Planı detayları değerlendirildi. Bu Plan çerçevesinde Önümüzdeki süreçte başlanacak olan Sandık Eğitimleri müzakere edilerek, Okullarda görev yapacak okul sorumlularımızın belirlenmesi içinde gerekli hazırlıkların yapılmasına karar verildi. Bunların yanı sıra 2023 Seçimlerinde aktif olarak görev yapacak olan Hukukçularımızla yapılacak olan programların ele alındığı toplantıda, İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül KARSLI Seçim İşleri Başkanlığımız bünyesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanlığımız ve İl Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanlığımızın yapacakları teşkilat çalışmalarına ilişkin bilgi almak için kendilerine söz verdi

Toplantının kapanış kısmında ise İl Seçim İşleri Başkanımız Av. Şengül Karslı, İlçe Seçim İşleri Başkanlarına söz vererek, görüş ve önerilerini dinledi, dilek ve temennilerin ardından toplantıya katılımları sebebiyle kendilerine teşekkür etti.